Proměna managementu

Spouštíme vlnu inspirace Proměna managementu v Čechách. Společně se vydáme na cestu objevování nových forem spolupráce, blíže se podíváme na manažerská témata, která aktuálně hýbou firemním světem, necháme se inspirovat pravidelnými sloupky o štěstí v managementu.

V našem seriálu Vám na příbězích z praxe chceme odpovědět na „tradiční“ i „nové“ manažerské otázky. K čemu je nám agilita, o které se stále mluví? Jak se obout do zpětné vazby, aby vám opravdu k něčemu byla? Které rituály nám v týmu dělají radost?

Pokud jste se přihlásili do Proměny managementu, nabídneme vám v každém mailu dvě aktivity, které můžete vyzkoušet na vlastní kůži. V Team Testu jsme pro Vás připravili výzvy z manažerského řemesla a hnutí Action for Happiness zastřešilo téma štěstí v managementu. Vyberte si jednu z nich (nebo klidně obě) a pusťte se se svým týmem do toho!

Budeme se těšit na Vaše zkušenosti, zážitky a příběhy. Sdílejte je s námi a ostatními účastníky proměny na Facebooku nebo LinkedInu.

„Největší výzvu dnešních dnů vidím v tom, jak uvedeme všechny návody a poučky o štěstí v práci a managementu do každodenního života. Z vlastní zkušenosti totiž dobře vím, jak je snadné nechat se pohltit osvědčenými stereotypy. Ačkoliv změny vítám, začít u sebe je i pro mě někdy těžké a potřebuju nakopnout,“ říká autorka sloupků o štěstí v managementu Jitka Ulmerová.

Proměnu českého managementu realizujete v každodenním životě právě Vy!

V rámci Proměny managentu už vyšlo:

Proměna managementu

Jestli jste se ještě nepřihlásili, tak Proměna managementu začíná hned teď... a je zcela zdarma

Stačí se přihlásit a v příštích 3 měsících vám pošleme:

  • myšlenky řečníků konference Management v Čechách 2020,  
  • cvičení, které jiným manažerům pomohly vystoupit z návyků, které už jim neslouží,  
  • cvičení pro rozvoj a vašeho pocitu štěstí v práci 
  • tipy na další inspirativní akce. 

A budeme rádi, když budete sdílet vaše vhledy, nápady a otázky.